Despre noi2019-07-23T10:51:19+00:00
Icon

Fă cunoștință cu echipa noastră

Clinica stomatologică Perfect Dental Clinic vă așteaptă cu servicii complete de stomatologie generală, protetică, implantologie, ortodonție, pedodonție, endodonție, estetică dentară, dar și microchirurgie orală.

Suntem alături de pacienții noștri cu  soluţii terapeutice şi de profilaxie pentru sfera orală, atât în situaţii de rutină, cât şi pentru urgenţe.

O echipă de medici specialiști cu vastă experiență în implantologie, ortodonție,  endodonție, pedodonție și stomatologie generală asigură consultații, intervenții și tratamente stomatologice atât pentru adulți, cât și pentru copii. Cabinetul își întâmpină pacienții într-un ambient plăcut, dispune de dotări moderne, cu materiale de ultimă generație, pune accent pe o bună sterilizare a echipamentelor și răspunde cu promptitudine tuturor nevoilor cu care vă confruntați.

Dr. VENCZEL CSABA
Dr. VENCZEL CSABAImplantologie orală
Vezi profilul complet
Dr. MARTIȘ VALENTINA
Dr. MARTIȘ VALENTINAProtetica dentară
Vezi profilul complet
Dr. ROȘU ANDREEA
Dr. ROȘU ANDREEAMedic dentist generalist
Vezi profilul complet
Dr. ALEXANDRA LUPU
Dr. ALEXANDRA LUPUOrtodonție
Vezi profilul complet
Dr. COLCERIU ADRIAN
Dr. COLCERIU ADRIANEndodont
Vezi profilul complet
JÁNOSI ANNA-IZABELLA
JÁNOSI ANNA-IZABELLAAsistent medical generalist
Vezi profilul complet
Dr. DEÉ KINGA
Dr. DEÉ KINGAMedic Stomatolog
Vezi profilul complet
Icon

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI

Echipa Perfect Dental Clinic vă așteaptă cu diverse soluții terapeutice și de profilaxie pentru sfera orală, atât în situații de rutină, cât și pentru urgențe.

Nu am făcut deocamdată decât un detartraj și periaj profesional, însă domnul doctor inspiră multă încredere și profesionalism + un mediu plăcut. Mult succes și ne revedem curând.
AMALIA A.

Un medic de nota 10 ! 3 generații am trecut pe la cabinet: mama, eu, și fetița mea de 7 anișori, cumnatul, cumnata și soțul. Toți am fost super multumiți în raportul calitate-preț. Mai mult de atât, ambientul este călduros, iar personalul profesionist și glumeț pe deasupra! Bravo! Abia așteaptă fetița să revină joi la consult!

OLIMPIA S.

Un cabinet frumos și elegant 🙂 cu o echipă foarte simpatică și prietenoasă.

MELI M.